15% korting op een nieuwe groene vriend

Maak het thuis gezelliger met nieuwe planten! Bij Plantje.nl kun je veilig en snel online planten kopen. De planten komen stuk voor stuk rechtstreeks van de kweker en zijn dus in topconditie. Met het brede assortiment is er voor iedereen een groene vriend te vinden. Geniet nu van 15% korting op plantenboxen, potten en planten!

JOUW VOORDEEL

Als lid van FNV ontvang je een speciale korting bij Plantje.nl: 15% korting op alle plantenboxen, potten en kamer- en tuinplanten. Perfect om je thuiswerkplek te upgraden! Bij Plantje.nl vind je een ruim assortiment aan losse planten, maar ook speciaal samengestelde boxen. Wat dacht je van de Thuiswerk box, met luchtzuiverende planten? Of de Kneusjes box, tegen plantenverspilling?

Heb je vragen over het assortiment, je bestelling of verzorging van je plant? Neem dan gerust contact op met de klantenservice via klantenservice@plantje.nl of stuur een berichtje via Instagram of Facebook (@Plantje.nl). Plantje.nl is elke werkdag van 9:00 – 17:00 bereikbaar.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwe producten en om de laatste tips & trends op plantengebied mee te krijgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
 
Volg Plantje dan ook op Instagram en Facebook

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig t/m 31 augustus 2021.
  • Het voordeel is geldig op alle plantenboxen, potten, en kamer- en tuinplanten.
  • Het voordeel geldt niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.
  • Het voordeel is niet in te wisselen voor geld.