20% korting op uniek theater spektakel Vis à Vis

Als FNV-lid krijg je 20% korting op de nieuwe voorstelling van Vis à Vis. Het theatergezelschap staat al meer dan 30 jaar bekend om haar spectaculaire openluchtvoorstellingen. Zomer 2021 speelt Vis à Vis haar nieuwe voorstelling WILD (coronaproof).

Jouw voordeel

Leden betalen slechts 30,00 per kaartje i.p.v. €37,50.
(Minimaal 2 en maximaal 6 kortingskaarten per lid).

De voorstelling WILD is leuk voor alle leeftijden, vanaf 10 jaar.

WILD is het perfecte uitje met je gezin, geliefde of huisgenoten

De voorstelling speelt zich af in de buitenlucht, met overdekte tribune voor publiek. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

De voorstelling

WILD is een Specta-culinaire Comedy met een scherpe nasmaak. De voorstelling toont de rauwe realiteit van onze op hol geslagen eetcultuur.

 

Bezoek het exclusieve ‘Grand Restaurant Du Nord’ dat voor deze avond is afgehuurd door een verveeld Jet set koppel dat zich tegoed doet aan zeer exotische gerechten. Werp aan de andere kant een blik op de koortsachtige activiteiten in het domein van de Chef de Cuisine, waar perfectionisme en wrede verkwisting om de voorrang strijden.

 

Vis à Vis biedt je een kijkje in de keuken van een chique restaurant waar bij voorkeur bedreigde diersoorten op het menu prijken, zolang de voorraad strekt. De rol van de mens in deze onbelichte schakel van de voedselketen is die van een barbaarse carnivoor. Opportunisme en vraatzucht gaan schuil achter het masker van gastronomie en goede tafelmanieren.

 

Als publiek zie je de voorstelling WILD van twee kanten. Terwijl de ene helft van het publiek, de voorkant bekijkt. Krijgt de andere helft, een kijkje in de keuken. Na de pauze wisselt het publiek van kant.

 

De voorstelling WILD is te zien vanaf 2 juni t/m 18 juli en van 18 augustus t/m 26 september in 2021. 

Voorwaarden
  • Via een actiecode kunnen FNV leden zelf online het hele seizoen met een actiecode theaterkaarten met ledenkorting bestellen.
  • Er kunnen minimaal 2 maximaal 6 kortingskaarten per code worden besteld.
  • De algemene voorwaarden van Vis à Vis zijn hierop van toepassing.
  • De kortingscode is alleen geldig in combinatie met reguliere kaarten à €37,50.
  • De kortingscode is niet geldig i.c.m. andere kortingscodes of vroegboek acties.
  • De kortingscode kan worden gebruikt bij aanschaf van reguliere kaarten voor de voorstellingen WILD in 2021. (met uitzondering van try-outs op 2, 3 en 4 juni)
  • De voorstelling is toegankelijk vanaf 10 jaar.
  • De code is niet inwisselbaar voor geld.