Tot 40% korting bij Center Parcs

Lekker ertussenuit? Center Parcs biedt de ideale vakantie-ervaring voor iedereen. Maak mooie vakantieherinneringen met z’n tweeën, je gezin, vrienden of familie. Het voordeel voor FNV-leden varieert per halfjaar en loopt op tot wel 40% korting. Fijne vakantie!

Jouw voordeel - van januari t/m juni 2022

Ontvang minimaal 5% extra korting bovenop de al scherp geprijsde Last Minute aanbiedingen.
 
Bij Center Parcs vind je elke vakantie die je wilt. Kom samen uitwaaien aan het strand, verleg je grenzen op het klimparcours, ontspan bij de open haard in je (vernieuwde) cottage. Of doe het gewoon allemaal. Ieder z’n Center Parcs. Echt even samen.

 

CENTER PARCS VERNIEUWT
Wist je dat Center Parcs volop aan het vernieuwen is? Beleef nieuwe ervaringen als nooit tevoren. Moderne accommodaties, nieuwe belevenissen in het zwemparadijs Aqua Mundo, de subtropische Market Dome in een nieuw jasje en nieuwe activiteiten voor ongekend plezier. Park Zandvoort, De Eemhof, Het Heijderbos en Erperheide hebben al een metamorfose ondergaan, op veel andere parken zijn de vernieuwingen in volle gang. Kom langs en ontdek het zelf!

De uiterste boekingsdatum van dit voordeel is 30 juni 2022. Dus bekijk voor die tijd alle mogelijkheden en plan een heerlijke vakantie.
 

INFORMATIE OMTRENT COVID-19
De Center Parcs parken in Nederland hebben het Kiwa COVID-19 keurmerk. De parkmaatregelen voldoen aan de geldende (inter)nationale eisen en branche- en bedrijfsrichtlijnen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Meer informatie over de veiligheidsmaatregelen, flexibele boekingsvoorwaarden en het aangepaste aanbod op de parken vind je op de boekingspagina. Center Parcs zoals je gewend bent, maar dan net even anders.

 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig t/m 30 juni 2022. Van 1 juli t/m 31 december 2022 komt er een ander voordeel voor FNV-leden bij Center Parcs.
  • Het voordeel is geldig in combinatie met de Last Minute deals (Let op! De extra FNV korting wordt alleen verwerkt wanneer je boekt via de button op deze pagina.)
  • Het voordeel is geldig voor verblijven met een minimale verblijfsduur van 3 nachten.
  • Het voordeel is geldig voor de parken die opgenomen zijn in de Last Minute deals.
  • Het voordeel is geldig voor een selectie van cottagetypes.
  • Het voordeel is geldig in combinatie met Friends-voordelen.
  • De cottagehuur is exclusief reserveringskosten (€29,50), toeristenbelasting (ca €2 p.p.p.n.) en verplicht bedlinnen bij Comfort cottages (€9,50 p.p.).
  • Het voordeel is niet geldig in combinatie met andere kortingen, voordelen, aanbiedingen, vouchers of voor bestaande boekingen.
  • Het voordeel is geldig op basis van beschikbaarheid. Wijzigingen onder voorbehoud.