Tot 40% korting bij Center Parcs

Lekker ertussenuit? Center Parcs biedt de ideale vakantie-ervaring voor iedereen. Maak mooie vakantieherinneringen met z’n tweeën, je gezin, vrienden of familie. Het voordeel voor FNV-leden varieert per kwartaal en loopt op tot wel 40% korting. Fijne vakantie!

Jouw voordeel - van juli t/m september 2021

Kom heerlijk nazomeren in september, geniet van de kleurende natuur in de herfst, of boek alvast je verblijf voor de gezellige decembermaand. Dit kwartaal is het FNV-ledenvoordeel maar liefst 40% korting op je cottagehuur voor aankomsten in het najaar.
 
Zeg ja tegen lekker wandelen over het strand of door het bos, je grenzen verleggen tijdens een van de (nieuwe) activiteiten, een duik nemen tussen de tropische vissen, of ontspannen bij het haardvuur in je (vernieuwde) cottage.

CENTER PARCS VERNIEUWD

Wist je dat Center Parcs volop aan het vernieuwen is? Beleef nieuwe ervaringen als nooit tevoren. Moderne accommodaties, nieuwe belevenissen in het zwemparadijs Aqua Mundo, de subtropische Market Dome in een nieuw jasje en nieuwe activiteiten voor ongekend plezier. Park Zandvoort, De Eemhof, Het Heijderbos en Erperheide hebben al een metamorfose ondergaan, op veel andere parken zijn de vernieuwingen in volle gang. Kom langs en ontdek het zelf!


De uiterste boekingsdatum van dit voordeel is 30 september 2021. Bekijk snel alle mogelijkheden en plan een heerlijke vakantie.

 

INFORMATIE OMTRENT COVID-19

De Center Parcs parken in Nederland hebben het Kiwa COVID-19 keurmerk. De parkmaatregelen voldoen aan de geldende (inter)nationale eisen en branche- en bedrijfsrichtlijnen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Meer informatie over de veiligheidsmaatregelen, flexibele boekingsvoorwaarden en het aangepaste aanbod op de parken vind je op de boekingspagina. Center Parcs zoals je gewend bent, maar dan net even anders.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
 • Het voordeel van 40% korting is geldig voor 2-, 4-, 5-en 6-persoons Comfort en Premium cottages.
 • Het voordeel is geldig voor een weekend- (vrijdag-maandag), midweek- (maandag-vrijdag) of weekverblijf (aankomst maandag of vrijdag).
 • Het voordeel is geldig voor de parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk m.u.v. Le Bois aux Daims, Villages Nature Paris (FR) en Terhills Resort (BE).
 • Het voordeel is geldig voor aankomsten van 3 september t/m 20 december 2021 m.u.v. de herfstvakantie van 15 oktober t/m 1 november 2021.
 • Het voordeel is geldig voor aankomsten van 3 september t/m 20 december 2021 m.u.v. de herfstvakantie van 15 oktober t/m 1 november 2021.
 • Volgende parken en aankomstdata zijn uitgesloten, hiervoor geldt geen korting:
  - Duitse parken: 3 t/m 6 september 2021 en 1 t/m 11 oktober 2021
  - Franse parken: 12 november 2021
  - Belgische parken: 5 en 12 november 2021
  - Park Allgau: 3 september t/m 12 november 2021
  - Park De Haan: 3 september t/m 11 oktober 2021
 • De 40% korting wordt enkel berekend over de cottagehuur. De cottagehuur is exclusief reserveringskosten (€ 29,50), toeristenbelasting (ca. € 2 p.p.p.n.) en verplicht bedlinnen bij Comfort cottages (€ 9,25 p.p.).
 • Het voordeel is niet geldig in combinatie met andere kortingen, voordelen, aanbiedingen, vouchers, evenementen, buy-outs of voor bestaande boekingen.
 • Het voordeel is geldig op basis van beschikbaarheid. Wijzigingen onder voorbehoud.
 • De uiterste boekingsdatum: 30 september 2021.
 • Voor aankomsten in de herfstvakantie (15 oktober t/m 1 november 2021) geldt 25% korting op de cottagehuur voor een selectie van parken en cottagetypes.
 • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.