Ontdek het nieuwe Center Parcs

Laat je compleet verrassen door Center Parcs zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. Geniet van vernieuwde en nieuwe accommodaties, de nieuwste waterspektakels in de Aqua Mundo en ervaringen voor ongekend plezier. Ontvang tot 40% FNV-ledenvoordeel.

Jouw voordeel - van juli t/m december 2022

Bij Center Parcs vind je elke vakantie die je wil. Kom samen lekker uitwaaien aan het strand, neem een tropische duik met de familie in de Aqua Mundo, daag je vrienden uit voor een avontuur op grote hoogte. Center Parcs biedt de ideale vakantie-ervaring voor iedereen, midden in de natuur.

Boek als FNV-lid met tot wel 40% korting op je cottagehuur en maak mooie vakantieherinneringen samen.

CENTER PARCS IS VERNIEUWD

Bij Center Parcs doen we er alles aan om je telkens weer te verrassen. Beleef nieuwe ervaringen als nooit tevoren. Moderne accommodaties waar je je meteen thuis voelt, nieuwe belevenissen in het zwemparadijs Aqua Mundo, de subtropische Market Dome in een nieuw jasje en nieuwe activiteiten voor ongekend plezier. Park Zandvoort, De Eemhof, Het Heijderbos en Erperheide hebben al een metamorfose ondergaan, op veel andere parken zijn de vernieuwingen in volle gang. Kom langs en ontdek het zelf!

De uiterste boekingsdatum van dit voordeel is 31 december 2022. Dus bekijk snel alle mogelijkheden en plan een heerlijke vakantie.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 juli t/m 31 december 2022 voor aankomsten van 2 september 2022 t/m 27 maart 2023 m.u.v. vakantieperiodes.
  • Het voordeel is geldig voor 2-, 4-, 5- en 6-persoons Comfort en Premium cottages.
  • Het voordeel is geldig voor verblijven met een minimale verblijfsduur van 3 nachten.
  • Het voordeel is geldig voor de parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk m.u.v. Le Bois aux Daims, Terhills Resort (BE), Villages Nature Paris (FR) en Les Landes de Gascogne (FR).
  • Het voordeel is 25% korting voor aankomsten in de vakantieperiodes: herfstvakantie (14 oktober t/m 6 november 2022), kerstvakantie (23 december 2022 t/m 5 januari 2023) en voorjaarsvakantie (17 februari t/m 2 maart 2023).
  • De korting wordt enkel berekend over de cottagehuur. De cottagehuur is exclusief reserveringskosten (€ 29,50), toeristenbelasting (ca. € 2,20 p.p.p.n.) en verplicht bedlinnen bij Comfort cottages (€ 9,75 p.p.).
  • Het voordeel is niet geldig in combinatie met andere kortingen, voordelen, aanbiedingen, vouchers, evenementen, buy-outs of voor bestaande boekingen.
  • Het voordeel is geldig op basis van beschikbaarheid. Wijzigingen onder voorbehoud.
  • De uiterste boekingsdatum is 31 december 2022.