12,5% korting bij De Online Drogist

Koop nu het hele jaar al jouw drogisterij-artikelen gemakkelijk, snel en extra voordelig online bij De Online Drogist! Je krijgt als FNV-lid altijd 12,5% korting op je bestelling*. De Online Drogist is de grootste online drogist van Nederland.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang jij nu 12,5% korting op duizenden producten bij De Online Drogist (uitgezonderd aanbiedingen, zuigelingenvoeding en/of geneesmiddelen).

Je kan het hele jaar door extra voordelig jouw verzorgingsproducten, vitamines, voedingssupplementen, huishoudelijke artikelen en andere drogisterij-artikelen online bestellen. Vanaf €20,- wordt je bestelling bovendien gratis bezorgd.
 
Heb je vragen over jouw bestelling, een gezondheidsklacht of over een product? Neem dan gerust contact op met de specialisten van De Online Drogist voor gratis advies. Zij zijn elke dag via e-mail: klantenservice@deonlinedrogist.nl, telefoon: 020-7173893, WhatsApp: 06-13503237, chat of Facebook bereikbaar.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Over De Online Drogist

De Online Drogist is in 2007 opgericht en sindsdien snel uitgegroeid tot de grootste online drogist van Nederland. De Online Drogist stelt klanttevredenheid, service en advies centraal. Het gaat immers om jóuw gezondheid en welzijn. Heb jij dus hulp nodig bij een gezondheidsklacht of vragen over een product? Neem dan gerust contact op met de specialisten van De Online Drogist voor gratis advies. Ervaar het zelf!

Duurzaamheid

Wist jij dat De Online Drogist ook een lijn duurzame verzorginsproducten heeft? Zo hebben ze verschillende bamboe producten zoals tandenborstels en haarborstels. Maar ook duurzame deodorant, tandpasta, handzeep, haarverf, wasbare wattenschijfjes en nog veel meer. Neem een kijkje op de website voor het volledige duurzame aanbod!

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig tot en met 31 december 2023.
  • Het voordeel is niet geldig op aanbiedingen.
  • Het voordeel geldt, vanwege de wet, niet op zelfzorggeneesmiddelen en zuigelingenvoeding.
  • Niet geldig i.c.m. andere kortingscodes of -acties.