Hip in de regen naar je werk

Ben je je saaie regenpak helemaal zat of lekt je poncho? De herfst is weer in aantocht, dus de hoogste tijd voor een regenoutfit waarmee je WEL droog op kantoor aankomt! Bij Hipinderegen.nl vind je de mooiste regenjassen, trendy regenbroeken, vrolijke regenlaarzen en kleurrijke paraplu’s. Nu met 15% korting!

Als FNV-lid ontvang je 15% korting op het gehele assortiment van Hipinderegen.nl.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Bij Hipinderegen.nl kun je makkelijk chatten of Whatsappen via 06-15612422 met één van de medewerkers. Stuur je liever een e-mail? Dat kan ook via info@hipinderegen.nl

Hipinderegen.nl is opgericht in 2010, uit de frustratie dat er in Nederland geen fashionable regenjassen te vinden waren. Iedereen herkent wel de situatie waarin je in de regen van hot naar her moest fietsen en je dat verschrikkelijke fluoriserende groen met paarse regenpak weer aan moest.

"Waren er nou echt geen regenjassen die niet alleen zorgen dat je droog blijft, maar ook een beetje stylish van A naar B komt tijdens een plensbui?"

We ontdekten dat vrouwen in het regenachtige Scandinavië de regen wel in stijl trotseerden. Waarom waren deze hippe en fashionable regenjassen nog niet in Nederland verkrijgbaar? En zo werd Hipinderegen.nl geboren.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of kortingscodes.
  • Het voordeel is niet inwisselbaar voor contanten.
  • De kortingscode is 1 jaar geldig.