Travel the World! Op vakantie in Omniversum

Blijf je deze zomer thuis en wil je toch een vakantiegevoel hebben? Bezoek dan het Omniversum tijdens hun programma 'Travel the World'. Zes spectaculaire grootbeeldfilms die je meenemen op een onvergetelijke vakantiereis over de wereld. Als FNV-lid bezoek je het Omniversum nu voor maar € 7,50.

Jouw voordeel

Als FNV-lid kun je nu voordelig het Omniversum bezoeken. Je betaalt maar € 7,50 i.p.v. de reguliere prijs van € 12,50. 

Deze zomer kun je door middel van een enorm koepelscherm een reis door de wereld maken. Bezoek Cuba met de film die speciaal is gemaakt voor het grootbeeldscherm van Omniversum. Je wordt meegenomen in de opwindende cultuur van het  grootste eiland in het Caribisch gebied.

Daarnaast heb je de keuze om een bezoek te brengen aan de Nationale Parken van de Verenigde staten, het eeuwenoude Canadese natuurpark Great Bear Rainforest, het mysterieuze Egypte van de farao's en de door BBC Earth uniek in beeld gebrachte onderwaterwereld. Kinderen kunnen met zeeschildpadje Bunji spannende avonturen beleven op een reis door de azuurblauwe zeeën rond Australië.

Het Omniversum is sinds 1 juli weer open voor bezoekers. Kaartjes kunnen alleen online gekocht worden. Om anderhalve meter afstand tot andere bezoekers te kunnen garanderen, is er een beperkt aantal bezoekers in het pand en de zaal toegestaan en wordt er gebruik gemaakt van een vaste route door het gebouw.

Heb je vragen over dit voordeel? Neem dan gerust contact op met Omniversum via info@omniversum.nl of telefonisch via 070 354 54 54.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 3 juli t/m 30 september 2020.
  • Het voordeel is verkrijgbaar met een speciale kortingscode.
  • Het voordeel is geldig op basis van beschikbaarheid (op=op).
  • Het voordeel is niet geldig op het aanbod van Omniversum Cinema, maar alleen op de reguliere grootbeeldfilms.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. anders kortingen en acties.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.