Extra korting op je mobiel abonnement? Tot € 211,00 korting!

Heb je een mobiel abonnement bij KPN, Vodafone, T-Mobile, Ben of Tele2? Als FNV-lid ontvang je extra korting bij consumentencollectief UnitedConsumers. Je bespaart tot € 90,00 op een verlenging of overstap van je abonnement.

JOUW VOORDEEL

Van UnitedConsumers ontvang je iedere maand korting op mobiele abonnementen van de grote providers. Als FNV-lid krijg jij hier bovenop nog eens een extra korting. Of je nu kiest voor een Sim Only of abonnement met toestel, er is altijd een abonnement dat bij jou past! Wil jij profiteren van dit voordeel? Wij leggen in 5 stappen uit hoe het werkt:

Stap 1: Kies een abonnement
Kies een abonnement van KPN, Vodafone, T-Mobile, Ben of Tele2 via UnitedConsumers.

Stap 2: UnitedConsumers korting
Van UnitedConsumers ontvang je extra korting op het gekozen abonnement. De hoogte van de korting is afhankelijk van het gekozen abonnement.

Stap 3: FNV-korting
Als FNV-lid ontvang je daar bovenop nog eens een éxtra korting van € 1,50 per maand in het eerste jaar.

Stap 4: Alle korting in jouw persoonlijke bespaartegoed
Je ontvangt de korting maandelijks in jouw persoonlijke bespaartegoed bij UnitedConsumers. De opgespaarde korting kun je op ieder gewenst moment laten uitkeren op je bankrekening. Zo houdt jij meer over voor een leuker leven!

Stap 5: De beste deal
Met de UnitedConsumers korting én de exclusieve FNV-korting kun je in totaal tot wel
€ 90,00 besparen op je abonnement. Hiermee heb jij de beste deal voor jouw abonnement te pakken!

Heb je nog vragen?
De klantenservice van UnitedConsumers helpt je graag verder. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 088 – 040 39 00 of stuur een mail naar mobiel@unitedconsumers.com.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Over United Consumers

UnitedConsumers is een consumentencollectief en biedt ruim 500.000 consumenten korting op de vaste lasten, waaronder telecom. Bij UnitedConsumers krijg je korting op abonnementen van de bekende providers KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en Ben. Met een breed assortiment is er altijd een abonnement wat bij jou past! Je krijgt direct een helder overzicht van de korting en totaal prijs.

Voorwaarden
  • Je kunt t/m 31 december 2020 een Sim Only of abonnement met toestel met FNV-korting afsluiten bij UnitedConsumers.
  • Vanaf het moment dat jouw abonnement ingaat wordt de UnitedConsumers korting en FNV-korting maandelijks in jouw persoonlijke bespaartegoed van UnitedConsumers gestort.
  • Het voordeel geldt alleen voor 1-jarige en 2-jarige abonnementen.
  • Het voordeel is geldig voor nieuwe abonnementen en verlengingen van abonnementen.
  • Indien je een mobiel abonnement afsluit via UnitedConsumers ga je automatisch ook een overeenkomst aan met de door jou gekozen provider.